Greenside Villa

  • Type — Residential
  • Location — Happy Valley – Hong Kong
  • Date — 2009
  • Design Brief — New home for family of 4

Baby on Board

Since the exterior wall was under renovation, we took on the mission of renovating the interior to welcome a new baby girl.

Walking up to the 5th floor of this Chinese building was a challenge in the beginning but all of us became much healthier after this project.  Client prefered natural materials and neutral colour scheme.  A secure and comfortable fort for the young mother to nurse the new born and bring up the little brother while father worked away from home.

Focal point was the kitchen where 3 square meals a day and countless bottles of milk and snacks were prepared.  It’s big enough for the whole family to cook together and had fun which they very much liked to do.